VABILO

na tematski dogodek v sklopu operacije »SIO 2018 – 2019«

(Aktivnost A)

s tematiko

»Podjetniški vidik poslovanja malih turističnih ponudnikov«

Brezplačen dogodek bo potekal v četrtek, 13.9.2018 s pričetkom ob 10.00 uri
v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Vrelec d.o.o., Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina
(1. nadstropje, sejna soba)

PROGRAM:

  • Turist in njegova pričakovanja ter prvi kontakt gosta z turističnim delavcev ter gostoljubnost, ki jo pričakuje (Mirjana Ivanuša-Bezjak)
  • Kako poslovati z portalom Airbnb in Booking.com ter davčni vidik poslovanja (Klara Korenč)
  • Kaj moramo storiti da se bo gost vračal oz. nas priporočal? Akronim z napotki za vsakodnevno uporabo. (Mirjana Ivanuša-Bezjak in Klara Korenč)


Predavateljici:

Mirjana Ivanuša-Bezjak je strokovna sodelavka in avtorica člankov s področja turizma v reviji Destinacija in soavtorica knjige Prisrčno dobrodošli ter članica Regijskega sveta za male hotelirje pri Štajerski gospodarski zbornici. Kot poslovna svetovalka in predavateljica predmetov s področja vodenja in človeških virov na področju turizma prenaša svoje znanje in izkušnje turističnim delavcem in kot članica SRIPT turizem soprispeva k oblikovanju razvoja slovenskega turizma. Imenovana je avtorica spletne strani http://gostoljuben.si/ terwww.hitri-poslovni-sestanki.si.

 Klara Korenč je dolgoletna in izkušena sobodajalka in so-gostiteljica, poznavalka sobodajalstva in svetovalka za sobodajalce, organizatorka dogodka Srečanje sobodajalcev Slovenije, Airbnb strokovna svetovalka. in https://www.klarinsvet.si/blog/

Predviden zaključek dogodka: ob 11.30 uri

Ker je število mest omejeno, zbiramo prijave udeležencev najkasneje do četrtka, 13.9.2018!
Kontaktna oseba ga. Katja Kolarič: 03 620 26 00, recepcija@inkubator-rs.si

Vljudno vabljeni ljudje s podjetniško idejo, ki so zaposleni a razmišljajo o lastni podjetniški poti in brezposelni, ki se odločajo o ustvarjanju lastnega delovnega mesta s podjetniško idejo, študentske in mladinske organizacije, inštitucije znanja, višji razredi osnovnih šol v regiji.

Rogaška Slatina, 28.8.2018

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o.
Branka Aralica, direktorica